23 de novembre 2021

La princesa rebel


Fa molt i molt de temps en el regne de Nextbour el rei i la reina volien celebrar vint anys de casats, però la seva filla, anomenada princesa “Rebel”, no volia posar-se un vestit que havia passat de generació en generació, ja que els seus pares l’obligaven a posar-se’l. I des de aquest dia anava rumiant la manera d’escapar-se, fins que va arribar el dia. Va agafar la seva motxilla i s’hi va posar les coses necessàries. Un cop ja ho tenia tot, va sortir per la porta del darrera i es va dirigir cap al bosc. Quan la Isabel (la dona de la neteja) se’n van adonar va enviar a en Tom i a en Jerry, els seus gossos llop, perquè la tornessin a palau.

La princesa Rebel en el seu trajecte es va trobar un cavall que el va anomenar Marronet, i van seguir el seu trajecte junts. Es van endinsar en un bosc que es deia el bosc tenebrós. De cop i volta va escoltar uns rugits, ella tenia por, però va fer el cor fort i va seguir endavant, al cap d’una estona van sortir del bosc i es van trobar davant d’una cova. Ella, tota curiosa que era, va entrar silenciosament a dins. Quan es va endinsar es va trobar amb un drac enorme, i sense voler li va trepitjar la cua. La princesa Rebel li va demanar disculpes.

Van estar parlant una estona i es van anar fent amics. En aquella conversa van decidir que la princesa i el cavall Marronet es quedarien a viure amb el drac que li van posar de nom  Muxu. I des d’aquell dia no se’n va saber res més de la princesa Rebel ni dels seus amics.

 

4 comentaris:

  1. Un conte preciós i ple d'imaginació Enric! M'agrada la barreja de personatges ficticis amb personatges que podrien ser del tot reals.
    Endavant amb més històries!

    ResponElimina
  2. Molt culo el conte Enric.
    Pero vos dir que el drac no es va mejar la princesa???
    Es broma molt maco Continua així!!!

    ResponElimina
  3. M'agrada molt aquest conte, amb aquesta princesa tan valenta i que té les coses tan clares.
    Segur que amb el drac varen viure moltes aventures i s'ho van passar pipa!

    ResponElimina
  4. Les princeses, sempre s'en sorten amb les seves i aquesta s'en va en sortír, o no je je.

    ResponElimina